Site pictogram Nederweert24

Walk&Talk 18 maart bij Bibliocenter

werkzoekenden bibliotheek WeertAls je op zoek bent naar een baan verandert er veel in je leven. Op woensdag 18 maart van 9.30 tot 11.30 uur is in de bibliotheek Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk’ voor werkzoekenden. Je ontmoet andere werkzoekenden en leert van elkaars ervaringen.

Bibliotheek Weert

Bij deze Walk & Talk is er extra aandacht voor ‘Omgaan met stress. Margôt Watt van Groeistroom geeft een korte introductie op de tweedelige workshop ‘Omgaan met Stress’ op 26 maart en 2 april. Ze reikt enkele handvaten aan om effectiever, gezonder en positiever met stress om te gaan. Deelname aan de Walk&Talk is gratis. Aanmelden op www.bibliocenter.nl

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden, is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waarbij iedereen kan binnenlopen. Werkzoekenden vinden er herkenning en inspiratie in hun zoektocht naar werk. Er zijn steeds wisselende onderwerpen en je deelt ervaringen met anderen. Bibliocenter biedt een gastvrije ontvangst met gratis koffie, thee en een koekje.  Bibliocenter wil door het aanbieden van uiteenlopende activiteiten bijdragen aan participatie, zelfredzaamheid en het verhogen van arbeidskansen.

Mobiele versie afsluiten