Site pictogram Nederweert24

Open dag eigenzinnige wooncomplex La Cour Bleue Weert

Drukte tijdens OPEN DAG La Cour BleueZondagmiddag konden geïnteresseerden een kijkje nemen bij La Cour Bleue. Het in aanbouw zijnde eigenzinnige wooncomplex naast het stadhuis begint vorm te krijgen en werd opengesteld voor publiek. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven.

Ruim 300 belangstellenden bezochten La Cour Bleue om een indruk te krijgen van de appartementen en het fraaie uitzicht.

De belangstellenden werden door Nanneke Smeets (BAM Woningbouw) rondgeleid door de verschillende typen appartementen. Zo kon men een indruk krijgen van de indeling en ligging van de appartementen. Ook kon men genieten van het fraaie uitzicht over de Singel, de Weerter binnenstad of de kerk of Fatimapark.
La Cour” betekend “het hofje”. Een oase van rust, gelegen midden in het centrum. “Bleue” heeft te maken met de eerdere bestemmingen van de locatie. Waar nu het gemeentehuis staat en dit complex gerealiseerd wordt was eerder de Marechaussee en het belastingkantoor gevestigd. La Cour Bleue dus, met een knipoog naar het verleden met de kwaliteit van het heden.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar in de eerste fase: de passageappartementen. De torenappartementen zijn sinds kort in verkoop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saelmans Makelaardij of bekijk www.lacourbleue.nl of volg de vorderingen via Facebook of Twitter.

La Cour Bleue Nanneke Smeets

 

Mobiele versie afsluiten