Site pictogram Nederweert24

Rabbuizersbal bij Merefeldia

Rabbuizers bal Nederweert Merefeldia

RabbuizersbalVoetbalvereniging Merefeldia organiseert op 31 januari haar jaarlijkse Rabbuizersbal in de kantine van de club. Dit jaar met een nieuw Rabbuizerscomité bestaande uit vorst Dirk Pellemans en het gouden comité Thom Doensen en Rolf Verheijen. Ze hebben de koppen weer bij elkaar gestoken om de avond weer te laten knallen.

Rabbuizersbal bij Merefeldia

Met wat hulp van oud vorst Naard hebben ze de opzet voor dit jaar iets veranderd. De Prinsenkandidaten worden dit jaar gekozen door de teams zelf. De teams is gevraagd om een paar leuke voetbal anekdotes van de kandidaat door te geven en of ze dit zelf willen komen vertellen op deze avond. De Prinsen en Prinses kandidaten weten van te voren niet of ze dit jaar wel of geen Prins of Prinses zijn. Dit houdt de spanning hoog!

Wie wordt de opvolger van prins “KING” Jacky? Komt op 31 januari naar de kantine om het allemaal te aanschouwen. Ze zijn open vanaf 19.30 en om 21.00uur starten het programma. Zorg dat je erbij bent! De organisatie verzorgt de avond en hopelijk jullie de Gezelligheid met een grote G.

Mobiele versie afsluiten