Skip to content

Leerlingen van Het College genomineerd

Redactie
4 december 2014 | 14:23

Advertentie

TechnasiumleerlingenDonderdag morgen werden de leerlingen van klas A2BT van Het College Weert in de les overvallen door een team van Veilig Verkeer Nederland. Het groepje van Bart, Sem, Jade en Fleur is genomineerd voor de Limburgse finale van de campagne ‘Fietsverlichting laat je zien’. Voor deze wedstrijd kregen de Technasiumleerlingen de opdracht om campagne te voeren voor het voeren van fietsverlichting. De leerlingen zijn genomineerd met een filmpje.

Fietsverlichting laat je zien

Op donderdag 15 januari wordt tijdens de finaledag bekend gemaakt wie uiteindelijk dé Limburgse winnaar is. Het winnende filmpje en de winnende poster worden volgend jaar gebruikt als campagnemiddelen voor Veilig Verkeer Nederland.

In de periode augustus t/m november hebben alle tweedejaars Technasium-leerlingen van Het College Weert en Cranendonck gewerkt aan het project ‘Verkeersveiligheid rondom school’. In groepjes hebben de leerlingen zich bezig gehouden met onderzoek naar de gevaren op hun school-thuisroute en het bedenken van een oplossing. Hierbij moesten de leerlingen zowel rekening houden met de verkeerssituatie als het gedrag van jongeren op de weg. Daarnaast hebben de groepjes zich bezig gehouden met de wedstrijd: ‘Fietsverlichting laat je zien’. Voor deze wedstrijd kregen de leerlingen de opdracht campagne te voeren voor het voeren van fietsverlichting. Leerlingen konden hierbij zelf kiezen of ze een filmpje of poster maakten om fietsverlichting te promoten.

Het winnende filmpje en de winnende poster worden volgend jaar gebruikt als campagnemiddelen voor Veilig Verkeer Nederland (VVN).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie