Skip to content

Opening basisschool de Tweesprong Nederweert-Eind (Foto’s)

Redactie
29 november 2014 | 9:54

Advertentie

opening Tweesprong Nederweert-EindOp vrijdag 28 november is het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Tweesprong officieel geopend. De school is een brede school geworden omdat nu ook stichting Okido met het VVE Peuterprogramma en BSO in het gebouw gevestigd zijn.

Opening basisschool de Tweesprong

De schooldag begon met diverse activiteiten voor de kinderen verzorgd door het RICK. Het thema hierbij was glitter en glamour. Er werden dansen ingestudeerd en glitterhoeden geknutseld. Om 16.00 uur was de officiële opening van het schoolgebouw. Directrice Margo Jacobs bedankte alle mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest bij de bouw van de nieuwe school. Vervolgens hebben de peuters en de kinderen van groep 1-2 hun ingestudeerde dans laten zien. Ook vond er een ballonnenwedstrijd plaats en er werd een boom geplant. In de boom hangen wensen van alle kinderen van Okido en basisschool de Tweesprong.

Tijdens het schoolfeest dat ’s avonds plaats vond was het thema glitter en glamour weer duidelijk terug te zien. De rode loper lag uit en er werden glamour foto’s gemaakt. De avond werd muzikaal verzorgd door de band Cheers. Voor de kinderen waren er springkussens, een popcornmachine en er was een rad van fortuin. Ze kijken terug op een onvergetelijke openingsdag!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie