Site pictogram Nederweert24

Informatieavond over borstvoeding

SJG Weert, GGD NoordOp donderdag 11 december organiseert SJG Weert samen met de GGD Noord een informatieavond over het geven van borstvoeding. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Willy Gielen geeft samen met een verpleegkundige van de GGD Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

De informatieavond vindt plaats van 20.00 en 22.00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05. Tijdens de bijeenkomst is ook de borstvoedingsorganisatie VBN is met een stand aanwezig. De informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats.

Borstvoedingcafé
Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding (gaan) geven, ervaringen uitwisselen. De bijeenkomsten zijn wekelijks op woensdag van 10.00 – 12.00 uur in La Place – V&D, Weert. Het borstvoedingscafé is kosteloos en vrij toegankelijk.

Meer informatie over het borstvoedingcafé vind je op www.borstvoeding.nl

Mobiele versie afsluiten