Site pictogram Nederweert24

Nederweert door het oog van… Jef Kirkels

gidsen nederweertWekelijks laat Nederweert24.nl u een voorproefje zien uit het nieuwe fotoboek over Nederweert in de jaren 1950-1970. De verschijning van het boek nadert met rasse schreden!

Presentatie fotoboek op 21 november

De foto van deze week toont de gidsen van de vrouwelijke verkennerij die poseren voor het klooster van de zusters Franciscanessen in de Schoolstraat. V.l.n.r. Truus Gielen, Lies Geuns, Truus Beris, Leen Steuten en Annie Janssen. De foto is waarschijnlijk gemaakt in 1954.

De officiële presentatie van het boek vindt plaats op vrijdag 21 november om 20.00 uur in zaal Centraal, Kerkstraat 59 in Nederweert. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan burgemeester Henk Evers. Na afloop van het officiële gedeelte kunnen de voorintekenaren van het boek hun bestelling in ontvangst nemen. En als u nog niet besteld hebt, kunt u natuurlijk ter plaatse een exemplaar kopen.

Het fotoboek telt 168 pagina’s en kost slechts € 29,50 excl. eventuele verzendkosten. U kunt het boek bestellen bij BRUNA, Lambertushof in Nederweert. Of klik hier voor de flyer en het digitale bestelformulier.

Mobiele versie afsluiten