Site pictogram Nederweert24

Wil je eens elektrisch rijden in Nederweert?

elektrisch autoIedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden. Daarom is er op 20 september de Instapdag.

Tijdens de Instapdag krijgen elektrische en hybride rijders de gelegenheid om hun auto in de spotlights te zetten en deze aan buren, vrienden en kennissen te showen. Elke autobezitter die zich aanmeldt, krijgt een vrolijk pakket om zijn of haar persoonlijke showroom te maken. Zo openen op 20 september overal in Nederland honderden showrooms hun deuren. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s.

Elektrisch rijden in Nederweert?

Wil je wel eens een proefrit maken in een elektrische auto zonder het idee te hebben dat je er direct een moet kopen? Op zaterdag 20 september tussen 10.00 en 13.00 uur is iedereen welkom bij Paul thuis in Nederweert om zijn e-auto van binnen te zien, of om samen met Paul een proefritje te maken. Dit alles gewoon bij Paul thuis aan de Molenweg 51. Aanmelden voor een ritje kan via de online-showroom van Paul.

In heel Nederland zullen ongeveer 150 mensen hun elektrische auto presenteren met als doel een breed publiek met elektrisch rijden bekend te maken. Zelf rijdt Paul al ruim 1,5 jaar een 100% elektrische auto van Enexis, de energienetbeheerder van grote delen van het land.

Mobiele versie afsluiten