Skip to content

OutRageous Festival Leveroy groeit!

Redactie
24 augustus 2014 | 11:53

Advertentie

Outrageous 2014 2Na het succes van 2012 en 2013 is het onvermijdelijk dat OutRageous festival ook in 2014 een vervolg krijgt. En niet zomaar een. Het eendaagse festival krijgt er een extra dag bij! Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus zal OutRageous Festival bezoekers trakteren op alleen maar muzikale hoogtepunten.

Op vrijdag 29 Augustus zal menig hardstyle liefhebber op zijn wenken worden bediend in het kleine kerkdorp Leveroy. De zaterdag staat in het teken van nationale topartiesten.

Hardstyle Friday

Outrageous fridayOp de vrijdag zal de mainstage van OutRageous Festival omgebouwd worden tot de dikste hardstyle tempel van Nederland. Met Frequencerz en Crypsis hebben we de top van de rauwe hardstyle op het programma staan. Deze artiesten hebben ieder hun plek in de hardstyle scene meer dan veroverd. Met optredens tijdens Decibel en Masters of Hardcore staan zij iedere keer weer garant voor een dampend en stampend feest. 
Ryfle, oprichter en tevens resident van het concept ‘De Tijdmachine’ zal de avond openen met wat old-time classics in de hardstyle uit de periode 2006 – 2011. Hierna zal de avond opgebouwd worden door de winnaar van de DJ-contest en onze regionale publiekslieveling: ‘Sequel’. Vocale ondersteuning wordt deze avond verzorgd door niemand minder dan MC Rems!

Crazy Saturday

OutRageous 2014
Mainstage

Op de zaterdag is er dit jaar een enorm aanbod aan muziekstijlen. De mainstage staat gevuld met de beste nationale artiesten waaronder Julian Jordan (Spinnin’ Records) die met zijn 18 lentes jong al internationaal hoge ogen gooit. Hij werd zelfs door MTV genoemd als ‘Artist to Watch. Ook op de mainstage staat Chocolate Puma (hit; ‘Step Back’). Wie ook gaat knallen is Mr. Polska. Met zijn eerste singles wist hij al vele harten te veroveren. Zijn nieuwe release kan echter op nog meer achterban rekenen. Omdat het nog steeds zomer is, mogen de zomerse klanken natuurlijk niet ontbreken. En dan kun je er maar één hebben, en dat is De Hofnar (Spinnin’ Deep). Met zijn aanstekelijke dancetracks die gekenmerkt worden door zorgvuldig uitgekozen gitaar-, saxofoon of basspartijen is het onmogelijk om stil te blijven staan. 
Ook Puinhoop Kollektiv (Cafe de Puinhoop) is er bij om het feest nog wanzinniger te maken dan het al is. Zij draaien een mix van alles wat er maar te vinden is. Hoe een serieuze knalplatenkeuze het best gecombineerd kan worden met de polonaise. 
Dat en nog veel meer!

Diep
Lekker chillen in de sfeervol aangeklede achtertuin van Diep. Deze organisatie weet een geweldige vibe te creëren met de beste artiesten en dito aankleding. Onder meer Wax Boutique Collective, een nieuw collectief uit Maastricht van drie house heads die samen een diepgewortelde voorliefde voor vinyl hebben, draaien er de sterren van de hemel.  Net als Vøid, 2 fanaten die een grote passie en toewijding voor elektronische muziek delen.

Camping Disco
Bij deze stage hoef jij je niet te schamen met een pleerol in je hand. Sokken in je sandalen en gaan met die opblaasbare banaan. Op de spiksplinternieuwe area, de Camping Disco, krijg je de kans om voor de allerlaatste keer dit jaar te genieten van hét vakantiegevoel en wordt er niet geschroomd om net dat beetje anders te zijn dan normaal. Tijdens dit hele gebeuren zullen de foutste hits uit de 90’s en de stoutste (oldskool) classics de revue passeren.

El Pee Cafee
Kom gezellig kletsen, toepen of een pilsje doen in het hipste café van Limburg. De dj’s zullen jullie voorzien van de meest verrassende hits uit de 20ste eeuw!

Met man en macht wordt er momenteel gewerkt aan het treffen van de voorbereidingen. Dit jaar zullen er naar verwachting 180 vrijwilligers meewerken aan dit hele project. Met een extra dag, nieuwe area’s, meer aandacht voor de aankleding en een grotere bezoekers capaciteit wil OutRageous Festival dit jaar alles uit de kast gaan halen.
Inmiddels is de kaartverkoop al in volle gang. De eerste 250 early bird tickets waren in 1 dag uitverkocht! De festivalorganisatie verwacht dit jaar zo’n 2500 bezoekers in de leeftijdscategorie vanaf 16 jaar te mogen verwelkomen.
OutRageous Festival dat plaatsvindt op de weide tussen de Kerkstraat en Heerbaan in Leveroy wordt voor derde keer georganiseerd. Het festival wordt volledig gedragen door vrijwilligers. Ieder jaar groeit het festival verder en krijgt het steeds meer een plek in de maatschappij. Inmiddels is het festival niet meer weg te denken uit de regio. Het festival wordt tevens georganiseerd ter bevordering van het leefklimaat in Leveroy. Zo is OutRageous er mede verantwoordelijk voor dat de kermis in het kerkdorp heeft kunnen voortbestaan.

Check voor meer info:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie