Site pictogram Nederweert24

Felicitaties voor mevrouw Franssen-Venner met 90ste haar verjaardag

mevrouw Franssen-VennerVandaag hebben burgemeester Evers en wethouder Houtman mevrouw Franssen-Venner bezocht om haar te feliciteren met haar 90ste verjaardag.

Op 10 mei 1924 is ze in Baexem geboren als Maria Venner. In 1951 is ze getrouwd met Sjra Thijssen en samen zijn ze in Schoor gaan wonen. Eerst op de boerderij, waar 6 kinderen geboren werden. In 1967 openden ze de VIVO winkel in Schoor. Hier hebben ze samen ongeveer 25 jaar levensmiddelen verkocht.

Felicitaties voor mevrouw Franssen-Venner met haar 90ste verjaardag

Toen de eerste kleinkinderen geboren waren, werd Sjra ziek en moest Maria alleen verder. Maria hertrouwde later in 1992 met Sjeng Franssen, waarmee ze nog bijna 10 mooie jaren heeft gehad. Helaas moest ze weer alleen verder. Gelukkig zorgden de verenigingen waar ze lid van was voor afleiding: Zij-actief, het zangkoor en het seniorenkoor van Schoor, de koersbalclub, het kapelbestuur, de toneelvereniging, de kaartclubjes, de huiskamer…ze hielden haar op de been.

Afgelopen zaterdag heeft ze feest gevierd. Ze heeft zelf de touwtjes in de handen gehouden, maar ook erg genoten van alle kleine en grote verrassingen die deze dagen op haar pad kwamen.

Mobiele versie afsluiten