Site pictogram Nederweert24

Ludieke actie Laatste Schooldag Philips van Horne

Laastte schooldag Philips van Horne WeertVrijdagmorgen hebben eindexamenkandidaten van de Philips van Horne een onverwachte “Laatste School Dag actie” gehouden. ’s Morgens werden de ingangen van de fietsenstalling geblokkeerd. Overige leerlingen konden alleen door smalle ingangen toegang krijgen tot de fietsenstalling maar niet zonder dat ze met spuitbussen en/of meel werden bestrooid. Een ludieke actie die door de directie van de school snel werd beëindigd.

Laatste Schooldag Philips van Horne

Het is een gewone schooldag en dus hebben we de actie snel afgebroken zodat de meeste leerlingen toch allemaal op tijd in de les konden zijn. Na een gesprek met de eindexamenleerlingen is 80% van hen ook de les ingegaan. Een sportief groepje heeft de rommel die ze gemaakt hadden opgeruimd”, aldus Peter-Mathijs Linsen, locatie directeur Philips van Horne Weert. De politie is een kijkje komen nemen omdat een paar leerlingen al vroeg op de morgen hadden gedronken en zich ophielden in het park. Deze zijn toegesproken door de politie.

De actie is een beetje voorbarig. Op 25 april is pas de officiële Laatste Schooldag Dag en dat wordt groots gevierd bij Kinderpretland in Weert. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.

Mobiele versie afsluiten