Site pictogram Nederweert24

Ospels danspaar maakt kans op podium bij NK Showdance

Danspaar uit OspelHet danspaar Roeland Schelfhout en Fauve Kessels uit Ospel dansen komend weekend het NK Showdance. De showroutine hebben ze zowel wat choreografie als muziek betreft helemaal zelf in elkaar gezet. Ze maken een goede kans op een podiumplaats en zelfs Nederlands Kampioen worden is een serieuze mogelijkheid, dus de spanning en druk ligt dan ook erg hoog.

Ospels danspaar

Het NK Showdance vindt plaats op zaterdag 15 maart in het topsport centrum van Almere. Fauve; “Het is zo gaaf om tussen dit soort paren te mogen dansen en voor ons een inspiratie om daarna nog harder te gaan trainen. En als we dan ook nog met zo een resultaat thuis mogen komen dan ben ik echt heel trots op onze partnership.” Roeland; ”Ons niveau gaat iedere wedstrijd omhoog en het is prettig om dat op zo’n wedstrijd als dit terug te zien.

Ben jij een fan van dit toppaar, wil je ze graag aanmoedigen of ben je gewoon benieuwd naar dit NK. Het Nk is open voor iedereen! En alle support is van harte welkom! Voor meer informatie over het NK of dit danspaar ga je naar: www.schelfhoutdancing.nl

Mobiele versie afsluiten