Site pictogram Nederweert24

Infoavond SJG Weert over Borstvoeding

Voorlichtingsavond borstvoedingOp donderdag 27 maart organiseert SJG Weert samen met de GGD Noord een informatieavond over het geven van borstvoeding.

Infoavond SJG Weert over borstvoeding

Lactatie- en kinderverpleegkundige Willy Gielen geeft samen met een verpleegkundige van de GGD Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het Auditorium van SJG Weert aan Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (onder: Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 572 205.

De borstvoedingsorganisatie VBN is met een stand aanwezig. De informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats. De volgende bijeenkomst is op 22 mei.

Borstvoedingcafé
Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding (gaan) geven, ervaringen uitwisselen. De bijeenkomsten zijn kosteloos, vrij toegankelijk en vinden wekelijks op woensdag plaats van 10.00 tot 12.00 uur in La Place – V&D, Weert. Meer informatie over het borstvoedingcafé vind je op www.borstvoeding.nl

Mobiele versie afsluiten