Skip to content

Huur uw cv-ketel bij Comfort Ketels in Nederweert

Redactie
13 februari 2014 | 12:17

Advertentie

comfortketelsSinds kort is het ook in deze regio mogelijk een cv-ketel te huren. Via een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website biedt Comfort Ketels uit Nederweert een grote variatie aan cv-ketels. Voor ieder woningtype en iedere gezinssamenstelling is er een kwalitatief hoogwaardige cv-ketel te huur. U maakt de keuze, Comfort Ketels doet de rest.

Keuzegemak, service en wooncomfort!

(Jonge) woningeigenaren staan voor veel kosten. Behalve dat een woning moet worden gebouwd, gekocht, gerenoveerd, gemeubileerd en gedecoreerd moet het er ook warm worden en er moet heerlijk warm water zijn. Immers, een warm welkom maakt van een huis pas een thuis. Om niet meteen veel geld uit te hoeven geven voor een ketel, biedt Comfort Ketels de mogelijkheid een cv-ketel te huren.

Via www.comfortketels.nl kiest u gemakkelijk, thuis op de bank, de voor uw situatie meest geschikte ketel. Comfort Ketels biedt aantrekkelijke tarieven, een goede service, persoonlijk advies en uitstekende onderhoudsabonnementen. Net dat beetje meer comfort en zekerheid bij een belangrijke keuze.

Comfort Ketels is een dochterbedrijf van Installatiebedrijf Wiel Coolen in Nederweert. Mede hierdoor kan de klant rekenen op betrouwbaar advies, full service en onderhoud, 24 uren per dag, 7 dagen in de week. Erik Coolen: “Ongeacht ieders budget, wordt het voor iedereen mogelijk het huis te verwarmen met kwalitatief hoogwaardige cv-ketels. Door het heldere huurcontract inclusief onderhoud weet de huurder van een cv-ketel exact wat de kosten zijn. Zekerheid voor een toegankelijk maandbedrag. Een comfortabele gedachte.” Kortom, Comfort Ketels laat u niet in de kou zitten.

Voor meer informatie over huren, onderhoud en het aanbod kijkt u op www.comfortketels.nl.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie