Skip to content

Debuutalbum The Dirty Denims met Nederweerter artiesten

Redactie
20 januari 2014 | 21:36

Advertentie

poster_TheDirtyDenims_26-01-14De band “The Dirty Denims” met twee Nederweerter bandleden brengt zondag 26 januari 2014 hun debuutalbum ‘High Five‘ uit. Ze zijn bekend geworden nadat 3FM vorig jaar het onweerstaanbare ’24-7-365′ op de playlist zette. Zo speelden ze op Lowlands, Zwarte Cross en Rockin’ Park.

The Dirty Denims Album Release Party in PopEi

De muziek van The Dirty Denims klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC met een stevige vrouwelijke component. Sterker nog, het Hollandse kwartet bestaat voor de helft uit stoere chickies, van wie zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry. Met hun catchy hand van songschrijven weten The Dirty Denims jouw humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet”, aldus de organisatie van Lowlands. 
Afgelopen maanden heeft de band zich voornamelijk op de opnames in de studio gestort. Een zogeheten stilte voor de storm, want met hun eerste full length onder de arm willen ze ook in 2014 weer de podia onveilig maken. “High Five is een gevarieerde plaat geworden“, aldus de band. “Men kan natuurlijk gitaarriffs, maar ook een orgeltje, een mondharmonica en zelfs een pianosolo verwachten. We hebben er erg zin in om ‘m eindelijk aan de wereld te laten horen!

Zondag 26 januari wordt het startschot gegeven voor de “High Five tour” en kan men rekenen op een speciaal feestje in PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven). Support: King Malfunction. Gratis entree. Zaal open: 15.00 uur. Meer informatie: www.thedirtydenims.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie