Skip to content

Top 3 Beste Ambassadeur van Midden-Limburg bekend!

Redactie
18 november 2013 | 15:44

Advertentie

Opening Openluchtmuseum Eynderhoof seizoen 2013 Nederweert-Eind 1829VVV Midden-Limburg startte dit najaar een nieuw initiatief met de verkiezing van de Beste Ambassadeur van Midden-Limburg.

De stemronde is inmiddels gesloten. In de top 3 staan (in willekeurige volgorde) Aqua Libra Yachtcharter, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof en Museum het Cuypershuis.

Top 3 Beste Ambassadeur van Midden-Limburg

VVV Midden-Limburg organiseert voor de eerste keer de verkiezing tot ’Beste Ambassadeur van Midden-Limburg’. De eerste plaats is voor de toeristische ondernemer die Midden-Limburg het beste op de kaart zet zowel regionaal, nationaal als internationaal. Hij of zij mag zich daardoor met recht de Beste Ambassadeur van Midden-Limburg noemen.

Van deze drie genomineerden, Aqua Libra Yachtcharter, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof en Museum het Cuypershuis, wordt een professioneel promotiefilmpje gemaakt. Op basis van deze filmpjes en de ingestuurde motivaties kiest een onafhankelijke vakjury de uiteindelijke winnaar. Deze winnaar wordt bekendgemaakt op 20 januari 2014 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Midden-Limburg. Naast erkenning van het publiek uit de stemming en de vakjury, ontvangt de winnaar van “De Beste Ambassadeur van Midden-Limburg 2013” een speciaal ontworpen aandenken, een oorkonde, een deurschildje en een op maat gemaakt promotiepakket van VVV Midden-Limburg.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie