Skip to content

Schrijfcursus ‘Portret van je leven’!

Glendi
8 augustus 2013 | 7:22

Advertentie

Schrijfcursus  Portret van je levenWil je verhalen uit je leven achterlaten voor je kleinkinderen, een rode draad in je levensverhaal zoeken of vind je het gewoon leuk om te schrijven: een portret maken van je eigen leven, leidt altijd naar jezelf. Schrijfdocent Esther van der Werf begeleidt je door oefeningen waarmee je fragmenten uit je leven herontdekt.

Schrijf aan je eigen leven

Schrijfervaring is  niet nodig. In deze cursus gaat het niet om grammatica of literaire teksten, het gaat om herinneren en ontdekken wat schrijven voor jou doet. Het is inspirerend en leuk om in een groep te schrijven en je verhalen te delen. Door de oefeningen die je meekrijgt voor thuis, bepaal je zelf de intensiteit van je cursus.

Maandagochtend 19 augustus en woensdagavond 21 augustus starten in Roermond nieuwe cursussen. De cursus bestaat uit zes lessen van 2,5 uur. Heb je interesse om mee te schrijven, meld je dan aan via: esther@zozieje.nl. Voor alle data, deelnamekosten en meer informatie: zozieje.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie