Site pictogram Nederweert24

VC Fortutas 2 keer in de finale

VC FortutasOp zaterdag 11 mei worden in de sporthal van Reusel de finales gespeeld van de recreantenbeker regio zuid. Zowel bij de heren als bij de dames zal een team van VC Fortutas strijden om de beker. De heren recreanten 1 van VC Fortutas werden het afgelopen seizoen al ongeslagen kampioen in de 1e klasse van de liefhebberij volleybal competitie regio Weert. Zij zullen het in de bekerfinale op moeten nemen tegen Volley2B.

VC Fortutas: “2 keer kans op beker”

De dames recreanten 1 van VC Fortutas behaalden het afgelopen seizoen een 2e plek in de liefhebberij volleybal competitie. Met slechts 1 verlies partij eindigden zij ver voor de nummer 3. De dames zullen in de bekerfinale aantreden tegen Triade VCT.

De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van Reusel en beide wedstrijden beginnen om 18.00 uur.