Skip to content

Waar staat de gemeente Nederweert?

Glendi
3 april 2013 | 10:33

Advertentie

gemeente nieuwsHet gemeentebestuur wil graag inzicht krijgen wat inwoners van haar vinden om zo, waar mogelijk, haar dienstverlening daarop aan te passen.

Binnenkort zullen daarom 1.200 willekeurig gekozen inwoners een brief met een vragenlijst ontvangen. Daarnaast kan iedereen die het gemeentehuis bezoekt een vragenlijst invullen aan een van de loketten.

In de vragenlijst wordt gevraagd een aantal aspecten te waarderen. Wanneer een groot aantal inwoners de lijst zo eerlijk mogelijk invult, kan de gemeente een goed beeld krijgen hoe over haar wordt gedacht.

In een aantal andere gemeenten zal de enquête ook worden gehouden zodat de uitkomsten ook kunnen worden vergeleken met de prestaties van andere gemeenten.

Omdat de onderzoeken van waarstaatjegemeente.nl tweejaarlijks worden afgenomen, kan het zijn dat iemand al eerder (in een voorafgaand jaar) deze vragenlijst heeft ontvangen. Dat is dan toeval omdat de enquête steekproefsgewijs wordt uitgevoerd. De gemeente stelt het op prijs wanneer toch wordt meegedaan.

Bron: gemeente Nederweert

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie