Skip to content

Jumping Giants:” Speler van de maand Siri Körner”

Redactie
21 maart 2013 | 19:13

Advertentie

Siri KörnerWij kregen een e-mail van Laura van Gemert. Zij liet ons weten dat Jumping Giants een nieuwe speler van de maand heeft uitgeroepen en vroeg ons haar verhaal op onze website te publiceren. Dat doen wij natuurlijk graag.

 Nu de carnavalsgekte achter de rug is en de lente er weer aan begint te komen. Is het weer tijd om te gaan basketballen. Heb je ook de BZT-show gezien op TV zaterdagavond 12 maart? Daar was onze speler van de maand te zien. Ze had een wens ingestuurd, namelijk rolstoelbasketballen. Deze wens is ook uitgekomen. Hopelijk weet je nu al wie de speler van de maand is, het is namelijk Siri Körner.

De speler van de maand, is een speler die in het zonnetje wordt gezet, omdat hij of zij een bijzondere periode achter de rug heeft. Siri speelt bij de U12, onder leiding van Ilona, Piya, Youri en Marijn. Daarnaast speelt ze ook nog mee met de MU16, daar zijn Noud en Myrthe haar coaches. Ze vindt het bij de MU16 moeilijker, omdat de tegenstanders veel groter zijn.

Voorheen deed Siri aan volleyballen, maar dit was het toch niet helemaal. Toen is ze via haar moeder, Marianne, gaan basketballen. Het leukste van basketballen vindt ze, dat het een teamsport is en het opdribbelen van de bal. Haar enthousiasme over basketballen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het zit bij Siri in de genen. Haar oma is namelijk een van de oprichters van de club en het hele gezin thuis basketbalt. Dan zou je denken dat ze thuis alleen maar over basketbal praten, maar dat is niet zo.

Siri Körner: “Mijn droom is, om later bij de NBA te gaan basketballen.”

Omdat zij speler van de maand is geworden, heeft ze een basketbal en twee -kaartjes voor een BSW wedstrijd gekregen. Siri is hiermee bekend, zij gaat wel vaker naar wedstrijden kijken van BSW.

Wil jij ook een keer speler van de maand worden probeer dan iets extra’s te doen bij de club en misschien ben jij de volgende keer aan te beurt!

Jumping Giants Let’s Go Win!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie