Skip to content

Programma 2013 Theaterboerderij Boeket

Glendi
20 maart 2013 | 10:07

Advertentie

Theaterboerderij Boeket NederweertTheaterboerderij Boeket van Jos en Riek Levels aan de Rosselsweg 3 in Nederweert biedt ook dit jaar een podium aan jonge theatermakers en muzikanten. In een intieme ambiance kunnen zij hun kunsten tonen aan een select publiek, mensen die houden van margetheater, experimenteel en vernieuwend werk.

Maar ook artiesten met naam komen graag naar Nederweert. Zo staat Gerard van Maasakkers in september in de Theaterboerderij en zijn er contacten gelegd met het Rosenberg Trio.

Het programma 2013 opent zondag 14 april met cabaret. Die dag staat vanaf 15.00 uur het trio Piepschuim op het podium. Met een keur van gitaren, saxen en het woord als instrument brengt Piepschuim een energieke ode aan het vrije woord.

Op 20 en 21 april staan Jan en Tomas Schroën op het podium met het programma ‘Op Drift’. ‘Op Drift’ is een heus theaterprogramma met een decor, lichtstanden, dialogen, een rode draad en ook met veel muziek. Muzikaal is het gezelschap ook op drift. Houd je van humor, uptempo, dansmuziek, country en western of zing je graag mee, het zit er allemaal in. Aanvang op zaterdag 20.30 uur en op zondag 15.00 uur.

Zaterdag 18 mei is een klassiek concert te horen van het Johannes strijkkwartet. Vier klassiek geschoolde violistes, begaafd jong talent, spelen op twee violen, een altviool en cello werken van Abrahams, Mozart, Batch en Dvorzak. Aanvang 20.30 uur.

Zaterdag 25 mei is gereserveerd voor het Weerter Jazz Combo Jazz Minded. Dit Combo speelt jazz op een hedendaagse en laagdrempelige wijze in een traditionele bezetting en met moderne invloeden uit de pop en latin. Aanvang: 20.30 uur.

Op de zaterdagen 10 en 17 augustus is de tuin van De Theaterboerderij een grote buitenbios waar twee topfilms vertoond worden. Dit in samenwerking met het Filmhuis Weert. Aanvang 22.00 uur.

Zaterdag 31 augustus staat het theaterprogramma ‘Nederbelgië’ van Lennaert Maes op het programma. Deze Vlaming verovert Nederland in snel tempo. In 2011 won hij de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Aanvang: 20.30 uur.

Vrijdag 13 september is gereserveerd voor het cabaretprogramma ‘Woord Houden’ van Pieter Jouke, een eigenzinnige cabaretier met een fijn gevoel voor literair absurdisme. Hij schrijft onder meer voor de programma’s Koefnoen en Spijkers met Koppen. Aanvang: 20.30

Het seizoen 2013 wordt op zaterdag 21 september afgesloten met de Brabantse troubadour Gerard van Maasakkers. Gerard won in 2012 de Annie M.G. Schmidtprijs met het beste theaterlied ‘Zomaar onverwacht’. Dit programma is al uitverkocht.

Bij iedere voorstelling is steeds een uur vooraf vrije inloop om van de tuin van de Theaterboerderij én van de gastvrijheid van Jos en Riek Levels te genieten. Bezoekers wordt gevraagd zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Meer informatie over Toneelboerderij Boeket of over het programma vind je hier. Plaatsen reserveren kan via j.levels3@kpnplanet.nl.

trio Piepschuim

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie