Skip to content

Nederweert viert ‘Dag van de Klant’

Redactie
3 maart 2013 | 11:26

Advertentie

Dit is NederweertOp zondag 10 maart staat in Nederweert de klant nadrukkelijk in de schijnwerpers. Uiteraard is de klant altijd koning, maar op 10 maart doen de Nederweerter winkeliers er nog eens een extra schepje bovenop! Het is dan ook de ‘Dag van de Klant’. Tijdens deze koopzondag word je flink in de watten gelegd.

Elke winkelier legt op geheel eigen wijze de rode loper uit voor de bezoekers in hun winkel. Dit maakt het winkelen verrassend en gezellig. En wie weet levert het je ook nog iets leuks op… Kom op 10 maart naar het centrum van Nederweert en ervaar zelf wat zij voor je in petto hebben!

Nederweert: “Dag van de Tas”

Op deze zondag wordt bovendien de nieuwe website DitIsNederweert.nl gepromoot. De hele dag kom je overal de bekende rode tas met QR-code tegen. Vergeet niet wanneer je een mooie tas bemachtigd hebt, te lachen. Een promotieteam loopt rond met het “Dit is Nederweert”-bordje en maakt foto’s. De leukste foto’s komen op de nieuwe Facebookpagina van Centrummanagement Nederweert (www.facebook.com/DitIsNederweert.)

Prijswinnaar Facebookactie

Ter promotie van de nieuwe website was er de afgelopen weken een dinercheque ter waarde van 50 euro te verdienen! Met deze dinercheque kun je bij een restaurant in Nederweert naar keuze dineren. Het enige dat nodig was om deze dinercheque te winnen was de pagina “DitisNederweert” op Facebook te liken en je e-mail adres achter te laten. Loes Giesendorf is de gelukkige winnares van de dinercheque. Tijdens de koopzondag van 10 maart wordt de dinercheque aan Loes overhandigd.

De winkeliers uit Nederweert houden op zondag 10 maart hun deuren voor u open van 13.00 tot 17.00 uur.

Website: Dit is Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie