Skip to content

Gemeente Nederweert zoekt leden digitaal burgerpanel

Redactie
4 februari 2013 | 15:37

Advertentie

gemeente nieuwsDe gemeente Nederweert gaat een digitaal burgerpanel opzetten en is daarom op zoek naar inwoners die hun mening willen geven over de digitale dienstverlening. Al enige tijd werken we aan de optimalisering van onze dienstverlening die STERK moet worden: snel, transparant, efficiënt, resultaatgericht en klantgericht.

Om dit waar te maken, onderneemt de gemeente de komende jaren verschillende acties. Er wordt onder meer een klant contact centrum opgezet, waar vragen van burgers zo snel en efficiënt mogelijk beantwoord worden. Ook zal de gemeente de komende tijd steeds meer diensten digitaal aanbieden. Dat betekent dat iedereen steeds meer van de diensten niet alleen telefonisch, schriftelijk of persoonlijk kan aanvragen, maar ook online via de website www.nederweert.nl.

Optimaliseren van de dienstverlening

Hoe gaat het burgerpanel te werk? Vier tot zes keer per jaar stellen we de deelnemers via e-mail een aantal vragen. Deze gaan over de digitale diensten die de gemeente Nederweert aanbiedt of wil gaan aanbieden. Bijvoorbeeld over de vindbaarheid van informatie op onze website, maar ook over het gebruik van Digi-D of over online formulieren. De resultaten gebruiken we als input bij het vormgeven van onze online dienstverlening. Deelnemers aan het digitaal burgerpanel krijgen uiteraard terugkoppeling over de resultaten. Ook alle andere inwoners houden we via het Gemeente Contact en de website op de hoogte van de ontwikkelingen in de dienstverlening.

Wil je deelnemen aan het digitaal burgerpanel en je mening geven over de digitale dienstverlening van de gemeente? Ben je 16 jaar of ouder en inwoner van Nederweert? Beschik je over een e-mailadres en een internetverbinding? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.nederweert.nl.

Als je nog vragen hebt, kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met mevrouw S. Courtens van team Communicatie, e-mail: s.courtens@nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie