Site pictogram Nederweert24

DiaDigiDag 2012 in Nederweert

Ook dit jaar is er  weer een landelijke dag waar liefhebbers van fotografie en geluid uit Limburg deelnemen om hun presentaties van beeld en geluid te laten zien.

Het gaat om audiovisuele shows, waarin fotografische beelden en video samen met muziek tot een vloeiend geheel worden gecomponeerd en geprojecteerd met een hoogwaardige beamer op een groot scherm.

Dit jaar willen de organisatoren de volle aandacht richten op de auteurs van de AV-producties. Na de presentatie wordt de maker desgewenst gevraagd om er iets over  te vertellen, b.v. hoe is de serie ontstaan. We gaan er dan ook van uit dat alle auteurs aanwezig kunnen zijn. Voor de Limburgse fotograaf, die nog nooit met deze vorm van fotografie bezig is geweest – kan dit zeer leerzaam zijn. Er komt  géén officiële bespreking van de serie tijdens de DDD 2012. Auteurs die  wel de bevindingen van de organisatie willen weten, kunnen dit aangeven op het deelname formulier. Deze bevindingen worden dan vermeld op de achterkant van het deelname certificaat.

Het publiek bepaalt de winnaar van de middag! Net als voorgaande jaren wordt het publiek er voor de volle 100% bij betrokken door te kiezen via de stembriefjes wie de mooiste, ontroerendste, treffendste, origineelste enz. enz. AV-productie heeft gemaakt!

De voorstelling is een activiteit georganiseerd door leden van de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen, afd. Limburg en wordt gegeven op zondag 9 december in gemeenschapshuis “Reigershorst”, Pastoor Maesplein 3 te Nederweert Eind van 13:00 tot 17:00 uur. Kijk hier voor het programma.

Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen een prachtige dag verwachten. Als tegemoetkoming in de kosten wordt een bijdrage van 2,50 euro gevraagd.

Mobiele versie afsluiten