Skip to content

Weert twee keer de beste in Nederland

Redactie
27 september 2012 | 10:30

Advertentie

De gemeente Weert is woensdag  twee keer in de prijzen gevallen. Dit jaar mag de gemeente zich Groenste Stad van Nederland 2012 noemen en Sportgemeente van het jaar 2012.
In Ermelo werd bekend dat Weert bij de nationale competitie Entente Florale in de categorie ‘steden’ Haarlem, Nunspeet en Roosendaal achter zich laat en daardoor Groenste Stad geworden is.
In Groningen kreeg Weert  te horen dat ze beter was dan Delft en ’s-Hertogenbosch voor de verkiezing ‘Sportgemeente van het Jaar’.
Burgemeester Jos Heijmans is trots op zijn stad: “Dit is goud voor de samenwerking tussen inwoners en gemeente. Deze dubbelslag past in de doelstelling om de Weertenaar echt trots te laten zijn op deze mooie stad.

Wethouder Harrie Litjens is bijzonder verheugd: “Fantastisch! Deze prijs is vooral verdiend door de inzet van vele mensen bij de gemeente en ook bij onze partners. Het is een kroon op al het werk dat al die jaren is verzet om de groene kwaliteiten en de sport in Weert breed op de kaart te zetten. We zijn in staat om met minder geld meer zaken goed te regelen. Ook in de komende jaren blijven we werken aan de groene en sportieve ambities van Weert.”

Bron: Gemeente Weert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie