Site pictogram Nederweert24

Nederweert hoogste deelnamepercentage glasvezel in Limburg

Dat we glasvezel krijgen is inmiddels duidelijk. Waar de 30% voor de eerste deadline van 19 augustus niet behaald was, is dit tijdens de verlenging ruimschoots ingehaald.

Ruim voor de uiterste inschrijfdatum van 16 september is het 30% deelnamepercentage behaald. Daarbij is nog iets speciaals aan de hand. Nederweert kent namelijk het hoogste deelnamepercentage dat binnen een vraagbundeling gehaald is van Limburg. Een officiële felicitatie naar de gemeente toe kon daarom ook niet uitblijven.

Begin deze week feliciteerde Paul Kempen, salesmanager bij Reggefiber, wethouder Hubert Mackus met het behalen van de hoge penetratie voor glasvezel. Mackus werd een levensgrote advertentie aangeboden met de tekst: ‘Gefeliciteerd, Nederweert krijgt glasvezel’. Hij is hiermee blij verrast. De advertentie krijgt een mooi plekje in het gemeentehuis.

Paul Kempen, salesmanager Reggefiber, feliciteert wethouder Hubert Mackus van de gemeente Nederweert met het behalen van het hoogste deelnamepercentage voor glasvezel in regio Luimburg.

Mobiele versie afsluiten