Skip to content

Sander Geraats presenteert rapport Toerisme en Recreatie

Redactie
3 september 2012 | 15:02

Advertentie

Sander Geraats heeft de afgelopen maanden, als afstudeerstage bij de gemeente Nederweert, onderzoek gedaan naar de mogelijkheden in Nederweert op het gebied van toerisme en recreatie. Daarvoor heeft hij o.a. een enquête gehouden onder de inwoners van Nederweert. Verder heeft hij onderzocht op welke wijze activiteiten binnen de gemeente worden uitgedragen naar een zo groot mogelijk publiek. Om te kijken hoe andere gemeenten deze problematiek aanpakken heeft hij o.a. Gemeente Asten en Leudal bezocht.

Vanaf het begin van zijn stage bezocht Sander maandelijks de bestuursvergadering van Stichting Centrum Management om daar verslag uit te brengen over zijn bevindingen tot dus ver. Vandaag was hij ook weer aanwezig en kon hij zijn eindrapport aan de stichting presenteren. Bij afwezigheid van de voorzitter van de stichting, Frans Duits, werd het rapport overhandigd aan de penningmeester van de stichting Paul van de Sande. (foto). De stichting zal het rapport nu bestuderen. Daarop vooruitlopend gaf Sander wel al een paar tips.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie