Site pictogram Nederweert24

Peildatum voor glasvezel in Nederweert heel dichtbij

Als 30% van de huishoudens ‘ja’ zegt tegen glasvezel, dan komt het er. Dit percentage is nog niet bereikt. Met nog een aantal dagen te gaan, komt de peildatum 19 augustus snel dichterbij. Daarna weet Reggefiber of er genoeg aanmeldingen zijn om te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Om bewoners, die zich nog niet hebben ingeschreven, alsnog de kans te geven zich in te schrijven, organiseert Reggefiber een laatste inschrijfweek. Hier ligt een leuke attentie klaar.

Inschrijven wordt nog leuker tijdens de inschrijfweek. Inwoners die tijdens de inschrijfweek een glasvezelabonnement afsluiten in de glasvezelwinkel, krijgen van Reggefiber een waardebon voor een ijscobon cadeau. De inschrijfweek wordt georganiseerd van maandag 13 tot en met zaterdag 18 augustus. De waardebon voor de ijscobon is tot 7 oktober in te leveren bij ijssalon Florence in Nederweert.

Laatste inschrijfdag wordt feestelijk gevierd. Reggefiber organiseert op zaterdag 18 augustus een laatste inschrijfdag op het Lambertushof in Nederweert. Alle inwoners kunnen hier van 10.00 tot 16.00 uur terecht voor vragen over glasvezel en om zich in te schrijven voor glasvezel. Ook de serviceproviders zijn aanwezig en organiseren diverse leuke activiteiten voor de inwoners van Nederweert. Zo staat er bijvoorbeeld een klimwand .

Informatie en persoonlijk advies. Inwoners met vragen over glasvezel of glasvezelabonnementen kunnen terecht in de glasvezelwinkel of glasvezelservicepunt. Hier staan medewerkers klaar om inwoners te voorzien van een persoonlijk en onafhankelijk advies. De glasvezelwinkel aan de Brugstraat 31-33 is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mobiele versie afsluiten