Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theater op Straat Weert

07/08/2013 - 13:00 tot 17:00

Geniet tijdens de zonnige zomer van Theater op Straat. Elk jaar presenteren de Limburgse plaatsen Arcen, Baarlo, Reuver en Weert middels een samenwerkingsverband een gevarieerd theaterprogramma.

Centrummanagement Weert presenteert in samenwerking met Centrummanagement Nederweert een vol programma met diverse verrassende internationale theateracts op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 augustus 2013. Laat u verwonderen door het straattheater van de editie van deze zomer. Naast Theater op Straat biedt Nederweert de liefhebber nog een aanvullend programma met het Limburg Festival.

Het programma van 7 augustus vindt plaats in het centrum van Weert. Op de Markt en Nieuwe Markt worden speciale ‘arena’s’ opgebouwd, waar bezoekers kunnen plaatsnemen om de diverse acts te bewonderen. Alle optredens zijn tussen 13:00 en 17:00 uur. In de buitenlucht en gratis toegankelijk. Gelijktijdig met Theater op Straat organiseert Centrum Weert Promotion op de Oelemarkt en Hoogstraat de jaarlijkse Kinderbraderie, speciaal aangevuld met vrolijk kinderentertainment. ’s Avonds eindigt het dagprogramma met een theatervoorstelling in Theaterboerderij Boeket in Nederweert, om 21:30 uur.

Gegevens

Datum:
07/08/2013
Tijd:
13:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Gemeente Weert

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps