Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paardenkoetsje op Bourgondische markten

24/07/2014 - 13:00 tot 21:00

Op zoek naar een leuk uitje in Weert? Kom naar de Bourgondische Markten op de donderdagen 24 en 31 juli en 7 augustus naar de Oelemarkt en proef de gezellige sfeer rond de kraampjes. De markten zijn van 13.00 tot 21.00 uur.

Er is van alles te proeven en te doen. De markt bestaat uit ongeveer veertig kraampjes. Aanwezig zijn onder andere Jan Linders met streekproducten, Isidorus met speltproducten, Boer Frank uit Heythuysen met bijvoorbeeld geitenmelkijs en Princen Fruithandel met de zelfgekweekte Red Prince appel. Vrijwilligers van Eynderhoof bakken knapkoek en Kamelenboerderij uit Beesel laat zien wat u allemaal met kamelenmelk kunt doen. Laat u ook verrassen door biologische koffie, natuurlijke sieraden, sjaals en tassen uit ItaliĂ«, op hout gebakken pizza’s, Wertha bier, natuurlijke huisdierenproducten en nog veel meer.

Een echte aanrader is een gratis ritje met een paardenkoetsje door de binnenstad. De rit duurt ongeveer twintig minuten en is leuk om samen met uw kind(eren) te doen. De paardensjees van Hippotel Weert staat opgesteld op de Hegstraat en zijn via het Carisstraatje vanaf de Oelemarkt bereikbaar.

Tevens kunt u genieten van livemuziek. In kledij vol levensvreugd brengt het Bourgondische Duo akoestisch gezellige zomerhits ten gehore. Het duo loopt op diverse momenten rond op de markt en zal daar waar het gezellig is halt houden voor een muzikaal optreden.

Gegevens

Datum:
24/07/2014
Tijd:
13:00 tot 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Oelemarkt Weert
Oelemarkt 9
Weert, Limburg Nederland
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje