Skip to content

Bruisend centrum van Nederweert (Foto’s)

Redactie
28 augustus 2014 | 11:00

Advertentie

Passie en kinderkunst Kerkstraat NederweertDe Marktendag in het centrum van Nederweert kon gisteren rekenen op een warm welkom van veel bezoekers. Zowel de weekmarkt op het Raadhuisplein als de markt met streekproducten en koopjesmarkt in de Kerkstraat werden, mede dankzij het prachtige weer, goed bezocht. Heerlijk shoppen door het bruisende centrum van Nederweert en ondertussen genieten van de lekkerste streekproducten van Nederweerter ondernemers.

Een opsteker voor de ondernemers van het midden en klein bedrijf en een prachtig initiatief van de gemeente en het centrummanagement. De feestweek in aanloop naar de officiële opening van de Kerkstraat heeft ervoor gezorgd dat er de laatste dagen meer dan 5.000 bezoekers in het centrum zijn geweest.

Bruisend centrum van Nederweert

Alle winkels en horecabedrijven waren open en lieten zich van hun beste kant zien. De marktkramen werden goed bezocht en er was tijd voor een praatje. De agrarische sector liet zich van haar beste kant zien en deelde in samenwerking met IJssalon Florence heerlijke vanille ijsjes uit op het Lambertushof. Restaurant Diverso was present met hun fameuze truffelmayonaise en Slagerij John Hermanns had een heerlijke rauwe ham om te proeven. Op het terras van Restaurant Bi-j Siem kon je genieten van het zonnetje en een heerlijk kop koffie met versgebakken wafel. Ook kon je er doneren voor het goede doel. De Dorpsherberg had samen met de Jumbo een heerlijke versnapering van Nederweerter koffie-koek en koffie likeur.

Zeer succesvolle Marktendag Nederweert

Het ensemble Speulenderwies verzorgde de muzikale omlijsting terwijl wethouder Henk Geraats samen met de leiding van de KVW (Kindervakantieweek) de prijswinnaars bekend maakte van het Kinderkunstproject. Het project werd georganiseerd door Kindervakantiewerk, Rick, de gemeente en Alda Creatief, De Knutselkast en Bloemstyling/Atelier ’t Roosje. De gecreëerde kunstwerken werden geëxposeerd op diverse mooie locaties in het centrum.

De kunstwerken zijn te bezichtigen t/m zaterdag 30 augustus in het oude pand van de Aldi aan de Lindanusstraat in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie