Skip to content

Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland in Nederweert

Redactie
20 augustus 2014 | 17:34

Advertentie

Tonnie-van-Veldhoven-en-Bas-van-EckDe zomervakantie is zo goed als over en dat betekent dat het nieuwe scoutingseizoen al staat te trappelen. In het weekend van 29 augustus beginnen de reguliere speltakbijeenkomsten weer. Maar in de afgelopen zomerperiode heeft Scouting Nederweert natuurlijk niet stilgezeten: alle speltakken hebben een geweldig zomerkamp gehad: van Terschelling tot Roermond en van Schotland tot Geldrop hebben de jeugdleden en hun leiding enorm veel lol gehad en avonturen beleefd.

Bronzen Waarderingsteken

Net als iedere vereniging is Scouting Nederweert het hele jaar door heel bij met alle vrijwilligers die wekelijks klaar staan voor de jeugd. Aan het begin van de zomerperiode werden twee stafleden even speciaal in het zonnetje gezet: Tonnie van Veldhoven en Bas van Eck werden onderscheiden met het Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland. Deze decoratie wordt uitgereikt als blijk van dank en waardering voor jarenlange verdienstelijke inzet als vrijwilliger binnen het regionale, landelijke of internationale Scoutingwezen.

  • Tonnie zat vanaf januari 1997 in het leidingteam van de Welpen; vanaf 2005 tot 2013 was ze de teamleidster. Daarnaast organiseert Tonnie elk jaar mee aan de ‘bevestigingsavond’, de jaarlijkse gezellige avond voor alle stafleden.
  • Bas is sinds januari 1998 actief als staf binnen de Nederweerter watertak. Daar heeft hij zijn sporen verdiend als leider, teamleider en technische staf. Verder werkte Bas mee als vrijwilliger aan landelijke activiteiten en is hij bij bij vrijwel alle edities van NICES als crew of organisator betrokken geweest.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie