Skip to content

Zaterdag 19 april is het weer Nederweert Live Binnen

Redactie
17 april 2014 | 21:04

Advertentie

nederweert live binnen 19 aprilZaterdag 19 april is het weer Showtime voor Nederweert Live Binnen. Dit keer met een verassende nieuwe editie en een mooi gevarieerd programma. De entree is gratis en de deuren gaan om 20:30 uur open.

Nederweert Live Binnen

The Droeftoeters beginnen om 21:00 met een zeer verassend optreden. The Droeftoeters is een akoestisch folkpunk kwartet, kwintet, sextet, septet, octet of nonet. Bekende en iets minder bekende nummers uit de punk rock, ska en folkpunk hoek worden met onder andere akoestische gitaar, mandoline, ukelele en natuurlijk trombone en trompet ten gehore gebracht. Enthousiasme en feest, zowel in het publiek als op het podium, zijn het doel.

Na de openingsact is het tijd voor de band Wigg. De band wordt in het voorjaar van 2009 opgericht. Met ervaring uit voormalige bands als Earshot, Neptallica en Lack of Cookie worden de handen ineen geslagen om “the greatest band in the world” op te richten. De voorliefde voor groove en power zijn hierbij het belangrijkste ingrediënt. Gewapend met rauwe vocalen, vette bas, denderende drums en schreeuwende gitaar nemen de mannen van Wigg je mee op ontdekkingstocht door hun muzikale erfrecht. Recht voor je raap, no nonsence, just pure rock n’ roll!

Na Wigg is het tijd voor oudgediende Starfish Bowl. Een band van controverses. Het ene moment produceert het vijftal strakke rock, het volgende moment wordt de luisteraar op smeuïge psychedelische funkgroove getrakteerd. Een ding staat vast; Starfish Bowl heeft een eigen stijl.

En dan last but not least: Skyway Avenue. Dit is een enthousiaste band vol motivatie en inspiratie, ontstaan in september 2009 en na een wisseling in de zang sinds de zomer van 2013 in de huidige vorm bij elkaar. Al snel werden er eigen nummers geschreven om zo hun eigen ideeën over muziek kwijt te kunnen. Deze winter hebben ze in hun nieuwe bezetting hard gewerkt aan een mooi en stevig repertoire waarmee ze op Nederweert Live Binnen willen schitteren!

Kortom, het beloofd weer een swingende dampende en editie te worden vol met ruig gitaar werk, strakke drums, sprankelende toetsen, diepe bassen en passionele zang. De locatie is deze keer zaal de Schans, St. Rochusstraat 9, Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie