Keramiek en schilderijen van Verdonschot in Hof van Schoor

In oktober en november 2012 kunt u keramiek en schilderijen bewonderen van Annelies Verdonschot-Kanters en Leny Verdonschot-Bongers. Weer twee zussen die hun ziel en zaligheid stoppen in hun hobby en dat graag willen laten zien.

Op zoek naar een creatieve invulling van haar vrije tijd ontdekte Annelies het werken met klei. Na eerst thuis op eigen gelegenheid het een en ander te hebben uitgeprobeerd kon ze aan de slag bij: de Potteri-j: van Truus van de Mortel in Nederweert. En gelijktijdig kon Annelies ook aan de slag bij keramiste Els Geelen in Ell. Zowel Truus als Els hebben Annelies begeleid in het toepassen van verschillende technieken en haar steeds geïnspireerd haar eigen weg te volgen. Daarin is ze geslaagd, zoals te zien is in Hof van Schoor.

25 jaar schildert Leny al. De vele positieve reacties die ze kreeg op haar schilderijen hebben er toe geleid dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Leny werkt vrijwel altijd in opdracht; zij laat haar opdrachtgevers vrij wat betreft kleur, maat en compositie. Dat en een bezoek aan huis zorgt voor een schilderij dat past in het interieur en voldoet aan de persoonlijke wensen (http://www.lenysart.nl/).

1 Oktober 2012 start bij Hof van Schoor het winterseizoen. Dat betekent dat het theehuis alleen nog op zaterdag en zondag is geopend. De openingstijden blijven dezelfde: van 11:00 tot 18:00 uur. Groepen van 15 personen of meer kunnen ook op de andere dagen reseveren. Telefoon 0495 – 624933  of mail naar Hof van Schoor

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *